Top Fiziksel Sunucu Secrets

Teknik Destek ve Bakım Hizmetleri: Kiralık fiziksel sunucu hizmetleri genellikle teknik destek ve düzenli bakım hizmetleri sunar. Bu, işletmelerin sunucu performansını optimize etmelerine ve sorunları hızlı bir şekilde çözmelerine gardenımcı olur.

Hızlı Propertyım: En yaygın soruların yanıtlarını içeren hızlı destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yedekleme yapabilme ve kesintisiz çalışabilme koşullarına sahiptir. Bir kullanıcı, ziyaret etmek istediği web sitesinin adresini tarayıcıya girdiğinde, o siteye ait içerik server sayesinde kullanıcıya ulaştırılır.

Düzenli Yedekleme ve Kurtarma İmkanı: Kiralık fiziksel sunucu hizmetleri, düzenli yedekleme ve kurtarma imkanı sunarak veri kaybı riskini reduce eder. Olası bir veri kaybı durumunda, yedekleme sayesinde verilerinizi hızlı bir şekilde geri getirebilirsiniz.

Sunucu kiralama;bir internet hosting sağlayıcısı tarafından sunulan ve aylık ücret karşılığında sanal veya fiziksel sunuculara Internet sitesi,veri tabanı ya da e-posta sistemi barındırma gibi amaçlarla uzaktan erişim sağlayan BT hizmetidir.

En az 500Mbit olmak üzere paylaşımsız, kotasız, limitsiz ve simetrik erişime sahiptir. En yoğun zamanda bile tam ve kesintisiz erişim sağlar.

Sahip olduğumuz tüm fiziksel sunucular, Türkiye'nin en iyi veri merkezi altyapısına sahip ve Türkiye'nin tek Tier 3 veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom Gayrettepe İstanbul veri merkezinde barındırılmaktadır.

Bir Net sitesi yayını hizmeti verebilmek için tüm içeriklerinizi barındırabileceğiniz ortamlar gerekir. Web hosting advertı verilen bu ortamlar genellikle paylaşımlı sunucular olarak bilinir. Fakat World wide web sitenizin trafiği yoğun ise, ziyaretçi sayınız oldukça fazla ise bu paylaşımlı sunucular dimensions yeterli gelmeyecektir.

Tüm kaynaklar dimension tahsis edildiği için dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ve dilediğiniz uygulamayı hızlı bir şekilde barındırabilirsiniz.

VM eski donanım veya işletim sistemlerini taklit edebildiğinden, eski uygulamaları çalıştırmak için de kullanılırlar. Sanallaştırma aynı zamanda bulut bilişimin önemli bir bileşenidir check here ve isteğe bağlı bilgi işlem kaynaklarının sağlanmasına olanak tanır.

Cpanel, hostingcontroller, Plesk ya da directAdmin vb gibi panellerden aşina olduğunuzu, verimli bulduğunuzu kurup bu panel ile yönetebilirsiniz. Panel ya da işletim sistemlerini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Yalnız bazı durumlarda ağları yönetmek için sunucu yerine sunucu görevlerini yerine getiren bir bilgisayarda tahsis edilip bu bilgisayarın sunucu (server) gibi çalıştırıldığı da olmaktadır. Normal masa üstü bilgisayar ile sunucu arasındaki en önemli farklar sunucuların seven/24 kesintisiz hizmet verecek donanıma sahip olması ve kullanılan işletim sistemi gelmektedir.

SSD Sunucular, kullanılan depolama birimi olarak özel SSD disklere sahip olan ve yüksek hızlarda okuma yazma kabiliyeti sayesinde mekanik disk barındıran sunuculara göre ten kat daha hızlı okuma / yazma işlemi gerçekleştirebilen sunuculardır.

Sanal makine (VM) olarak da bilinen sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun işlevselliğini taklit eden yazılım tabanlı bir bilgi işlem ortamıdır. Temelde, birden fazla VM'nin tek bir fiziksel sunucuda aynı anda çalışmasına izin veren bir 'sunucu içinde sunucu'dur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *